top of page

 

Sok szeretettel üdvözöljük a TW-Team Kft-nél!

 

Sokéves tapasztalattal rendelkező, sikeres személyzeti szolgáltatóként bátran kijelenthetjük, hogy megfelelő partnerek lehetünk mind a munkavállalók, mind a vállalkozások számára céljaik elérésében.

A munkaerő-kölcsönzés egy modern útja a foglalkoztatásnak, amely mind a vállalkozások, mind a szakemberek számára lehetőséget kínál arra, hogy rugalmasan reagáljanak a munkaerő-piaci helyzetre.

 

Ez a jogviszony egy bizonyos, szerződésben meghatározott ideig áll fenn, amely során a munkavállaló cégünk, a TW-Team Kft. alkalmazásába kerül, de a szolgálatait a kölcsönbe vevő cég veszi igénybe.

Névtelen-removebg-preview.png

Cégeknek

Ha csak korlátozott ideig van munkaerőre szüksége, akkor minket, az Ön munkaerő-kölcsönző partnerét kell választania.
Képzett alkalmazottaink rövid időn belül rendelkezésére állhatnak.

 

Ön helyett a munkáltatói kockázatot mi vállaljuk, hiszen minden munkavállalónk állandó foglalkoztatás keretében dolgozik nálunk.
Függetlenül attól, hogy ipari, műszaki vagy kereskedelmi személyzetet keres, a tulajdonos által irányított cégünk teljes csomagot kínál Önnek munkaerő-állományának tervezéséhez.
Sokéves tapasztalattal rendelkező szolgáltatóként olyan megoldásokat találunk, amelyek személyre szabottak az Ön igényeinek megfelelően.

 

Az áraink magukba foglalnak mindennemű, a foglalkoztatás során felmerülő költséget, úgymint a társadalombiztosítási terheket, bérfizetést, szabadság ill. betegszabadság fizetését, stb.
Ön a velünk való együttműködés teljes költségét könnyen kiszámolhatja, hiszen a vállalási óradíjunkon felül Önnek más fizetnivalója nincsen.

Felkeltettük érdeklődését? Töltse ki a kapcsolati űrlapot vagy hívjon telefonon, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére..

logo.png
logo.png
logo.png
Kapcsolati űrlap

Munkavállalóknak

logo.png
logo.png
logo.png
logo.png
logo.png

Ön munkanélküli, pályakezdő vagy egyszerűen csak váltani szeretne?? Mi megpróbálunk segíteni Önnek egy megfelelő pozíció betöltésében.

 

Ipari, műszaki vagy kereskedelmi területen szeretne dolgozni?

Nálunk minden feltétel adott arra, hogy elérje céljait és egy hosszú távú, stabil hátterű állást szerezzen magának.

 

Ön sokoldalú, nyitottan áll különböző kihívások elé és rugalmas?

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy több területen is kipróbálhassa magát, ezzel széles körű szakmai tapasztalatra és kapcsolatokra tehessen szert a szaktudása bővítése érdekében.

 

Határozatlan idejű munkaszerződést szeretne?

Nálunk megkaphatja! Ezen felül munkaerő-közvetítőként olyan munkaszerződést kínálunk Önnek, amely ugyanazokkal a munkavállalói jogokkal és szociális juttatásokkal ruházza fel, mintha a bérbevevő megrendelőnél dolgozna.

 

Szívesen tartozna idővel az Önt bérbevevő cég állományához ?

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy képesítésének és szaktudásának hitelt érdemlő igazolását követően a bérbevevő partner tőlünk átvegye, és ezután saját munkavállalójaként tekinthessen Önre.

 

Ha mindez felkeltette érdeklődését, ne habozzon, küldje el jelentkezését az alábbi gombra kattintva!

Névtelen-removebg-preview.png
bottom of page